ZINvol PAASONTBIJT 29 MAART

Zin in een paasontbijt? Op zondagochtend 29 maart zullen we in de zaal boven in Het Baken met elkaar genieten van een vervroegd paasontbijt. Dat doen we natuurlijk op een ZINvolle manier. Tussen de paaseieren door denken we na over die belangrijke laatste maaltijd van Jezus voor zijn kruisiging, het avondmaal. Wat houdt het avondmaal eigenlijk in? Hoe bijzonder was het dat Jezus in zijn tijd samen at met mensen uit alle lagen van de bevolking? Waarom vieren christenen het avondmaal? En mag zomaar iedereen deelnemen aan het avondmaal? We luisteren naar antwoorden op deze vragen en via de website of app van Kahoot stemmen we op stellingen. Jij bent er toch ook bij? Meld je van tevoren aan via deze link. Dan zorgen wij voor voldoende paaseieren en broodjes. Tot dan!

ontbijt2

Waar zien we jou deze week?