Doe jij mee met de singelloop?

Het wordt na een heleboel natte en koude dagen weer langzaam aan lente en we kunnen ons gaan voorbereiden voor de Singelloop die dit jaar op maandag 8 juni wordt gehouden. Het is dit jaar al weer de 4e keer dat wij namens de Protestantse Kerken in Woerden mee gaan lopen en we hopen dat velen van jullie zich weer bij mij gaan aanmelden. Verdere informatie wordt je na aanmelding toegestuurd.

Om niet geheel onvoorbereid aan de start te komen gaan we een aantal trainingsavonden houden. De eerste is geweest op dinsdag 17 maart. We gaan ook 1x de route met elkaar verkennen en dat doen we op woensdag 20 mei. We starten dan om 19.30 uur vanaf de Kalsbeek Scholengemeenschap op de Burg. H.G. van Kempensingel (nabij de Parijse brug).

Het PKN T-shirt (een collectors item) is te bestellen tot uiterlijk 15 mei. Wij hopen snel van jullie te horen.

Henk de Valk
h.devalk@kpnplanet.nl

Waar zien we jou deze week?