Tienerkerk – Meet the Parents

Beste Tieners,

Aanstaande zondag (10 mei) staat alweer de voorlaatste tienerkerk van het seizoen op het programma. In het kader van moederdag, zullen we met het volgende programma aan de slag gaan.

Ouders – Meet the Parents

Er zijn, ook binnen de tienerkerkgroep, waarschijnlijk nogal veel verschillen in de thuisinstallatie. Zo zal de een ’s middags uit school onder het genot van een kopje thee de schooldag nog even doornemen met (een van zijn/haar) zijn ouders. Terwijl de andere tiener alleen thuis komt om te eten of te slapen. De ene tiener praat graag en makkelijk met zijn ouders en de ander praat liever met vrienden of met bv. een jeugdleider van een club.

Maar elke tiener loopt in meer of mindere mate aan tegen regeltjes die ouders stellen, wat op zich heel gezond is. Het is goed op zoek te gaan naar grenzen en naar wie je zelf bent, de manier waarop dit gebeurt daarvoor bestaan weer veel verschillende manieren. Lijkt het je leuk om met ons, met dit onderwerp aan de slag te gaan, dan zien we je graag aanstaande zondag in het Arendsnest.

We hopen dat jullie allemaal weer van de partij zullen zijn! Jullie zijn van harte welkom in “het Arendsnest”, vanaf 9.15 uur, we beginnen om 9.30 uur.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl

 

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

 

Tot zondag allemaal

Ellen, Wendy en Patrick

Waar zien we jou deze week?