17 mei: bijzondere kerkdienst in Maranathakerk

logo werkgroep bijzondere kindZondag 17 mei, vraagt de werkgroep “Rondom het Bijzondere Kind” in een kerkdienst in de Maranathakerk aandacht voor kinderen en gezinnen rondom kinderen met een Autisme spectrum stoornis. De dienst begint om 9:30 uur. Voorganger is ds. Hans Berkheij. De Maranathakerk is te vinden aan de Molenvlietbaan 10, tegenover de Gamma.

Ruim 1% van de Nederlanders heeft een stoornis in het Autisme spectrum, maar wat is Autisme eigenlijk en waar lopen mensen die Autisme hebben in het dagelijks leven tegenaan? Waar lopen de gezinnen met een Autistische zoon of dochter tegenaan, worden zij wel begrepen door hun omgeving en door bijvoorbeeld de kerkelijke gemeenschap?

In deze kerkdienst wordt gehoopt een antwoord te geven op deze vragen en wil men bij gemeenteleden en belangstellenden een stukje bewustwording creëren. Daarnaast wordt heel voorzichtig de vraag gesteld: Wat kunnen anderen, als christelijke gemeente in het bijzonder, betekenen voor gezinnen die draaien rondom een Bijzonder Kind?

Datum: Zondag 17 mei
Tijd: 9:30 uur
Locatie: Maranathakerk, Molenvlietbaan 10, Woerden
Gebeurtenis: Kerkdienst rondom Autisme

Waar zien we jou deze week?