Info voor deelnemers PKN jeugdkamp

[button color=”orange” url=”https://dl.dropboxusercontent.com/u/19163090/Uitnodiging%20en%20paklijst%20PKN%20jeugdkamp%202015.pdf”]Klik hier voor de paklijst[/button]

Beste deelnemers en ouders,

Over ongeveer 10 dagen is het zover…. Op vrijdag 5 juni 2015 vertrekken we met 102 kinderen en 40 personen leiding richting Loon op Zand voor het PKN kamp 2015. We hopen dat jullie er zin in hebben. Wij in ieder geval wel.

Hierbij tref je de informatie aan die nodig is om goed voorbereid te vertrekken.

Om 18.30 uur worden jullie verwacht IN de Maranathakerk. Daar mag je je melden bij de inschrijftafels in de hal. Vervolgens zullen we met elkaar in de kerkzaal het kamp openen. Leuk als jullie ouders hier ook bij aanwezig zijn.

In de Maranathakerk hoor je bij wie je in de auto zit. De chauffeurs ontvangen in de week voorafgaand aan het kamp de auto indeling per mail. Vriendelijk verzoek je in de kerk te melden en niet op eigen gelegenheid te vertrekken. Ouders, jullie alvast ontzettend bedankt voor het rijden!

En dan vertrekken we naar Loon op Zand.

Op de kamplocatie aangekomen mogen jullie je eigen slaapplek in orde maken. De tieners slapen apart van de jongere jeugd. De leiding slaapt tussen de jongeren.

Via deze link tref je (nogmaals) de uitnodiging aan. Ook de paklijst vind je in deze bijlage.
De weersvoorspellingen zien er goed uit, maar mocht dit onverhoopt toch tegenzitten, dan ben je hier in ieder geval goed op voorbereid als je extra, warme kleding en regenkleding bij je hebt. Vergeet ook je kaplaarzen niet. Tip: zet je naam aan de binnenkant.
In de folder vind je het adres van de kamplocatie en de telefoonnummers waar we tijdens het weekend op bereikbaar zijn.

Hebben je ouders nog niet betaald, vraag dan of ze dit snel willen doen. Het rekeningnummer is NL20FVLB0699878616 van PKN Jeugdwerk Woerden o.v.v. kamp 2015 en de naam van de kampganger(s). De kosten zijn €32,50 per kind (2e kind uit een gezin €30,00 en derde kind €27,50 euro)

Zondag 7 juni hopen we rond 16.30 uur weer terug te zijn bij de Maranathakerk. Mocht uw kind direct thuisgebracht worden, dan zal de chauffeur van uw zoon/ dochter zondagmiddag telefonisch contact met u opnemen.

Tijdens het kamp hopen we met foto’s en film alle leuke, gezellige en mooie momenten vast te leggen. Na afloop willen we dit delen met jullie en anderen op de websitewww.jongwoerden.nl. Mochten jullie ouders hier bezwaar tegen hebben, dan horen we dit graag op ons emailadres kamp@jongwoerden.nl

Misschien overbodig om toe te voegen, maar neem geen waardevolle spullen mee op kamp.

Tot slot: we begrijpen dat het leuk is om eigen snoep mee te nemen. Vriendelijk verzoek aan de ouders om de hoeveelheden hiervan te beperken. Overigens zijn energy drinks verboden om mee te nemen.

Mocht je nog vragen hebben: bel of mail gerust.

Tot vrijdag 5 juni!

Namens alle leiding,
Bert, Patrick, Petra, Michel, Kees, Erik en Elma (tel. 467 967)

[button color=”orange” url=”https://dl.dropboxusercontent.com/u/19163090/Uitnodiging%20en%20paklijst%20PKN%20jeugdkamp%202015.pdf”]Klik hier voor de paklijst[/button]

Waar zien we jou deze week?