Het nieuwe catecheseseizoen gaat binnenkort weer van start, schrijf je nu in!

Het nieuwe catecheseseizoen gaat bijna van start. Je kunt je daarom weer inschrijven. Doe je ook mee? Met catechese komen we bij elkaar om na te denken over de belangrijkste dingen in het leven. Over hoe God een relatie met jou wil en hoe jij met Hem kan leven. Over de kerk, de samenleving, alles wat te maken heeft met dit leven en het toekomstige leven. Daarover en nog veel meer! Als je ook mee wilt doen, kun je je inschrijven via de volgende link:

[button color=”orange” url=”http://jongwoerden.nl/aanmelden-catechese-2015-2016/”]Klik hier om je aan te melden voor het catecheseseizoen 2015-2016[/button]
Let op: aanmelden voor catechese kan tot uiterlijk 12 september 2015.

 

 

 

 

 

Waar zien we jou deze week?