Keep the faith! Inspiratie-avond met Corjan Matsinger

Hoe geef je de geloofsopvoeding van je kind of tiener vorm? Wel Bijbellezen aan tafel of niet? Verplicht mee naar de kerk of niet? Op welke manier is het geloof eigenlijk aanwezig in de jeugdcultuur? Waar liggen er kansen om aan te sluiten bij het ontluikende of voor het oog afwezige geloof in het leven van je kind?

Dat en meer op de inspiratie-avond met Corjan Matsinger: Keep the Faith! Op 6 oktober, om 20:00 uur in Het Baken (Beneluxlaan 3).

Corjan Matsinger is vader van vier kids, jongerenwerker, theoloog en religieus trendwatcher en werkzaam voor Young & Holy. Hij schreef diverse boeken voor jeugdleiders en ouders. Meer info via www.youngholy.nl.

Aanmelden is aanbevolen en kan via deze link.

Capture

Waar zien we jou deze week?