Dimensions Juniors op 7 november in Woerden

Op 7 november geven Dimensions Juniors, de DJ’s, een concert in Woerden in de Maranathakerk, Molenvlietbaan 10. Het concert begint om 15:30 uur. De zaal is open vanaf 15:00 uur en de toegang is gratis. Er zal een collecte gehouden worden voor het bestrijden van de onkosten.

De DJ’s gaan een verhaal vertellen met drama, zang en dans. Met elkaar maken ze een programma waarbij ze een spannend verhaal vertellen, maar ook vertellen in Wie ze geloven en hoe belangrijk dat voor ze is. Het wordt een programma waarbij ook de kinderen in het publiek meegenomen worden in het verhaal. Met elkaar lossen ze een bijzonder raadsel op…

Concerten
De DJ’s geven door het jaar heen 10 concerten in Zuid-West Nederland. Meer informatie over Dimensions Juniors en alle concertdata zijn te vinden op www.dimensionsmusic.nl/djs.

Dimensions Junior

 

Waar zien we jou deze week?