World Servants jongeren 2016

Logo World Servants Woerden-kleurVanaf zondag 29 november tot en met zondagochtend 13 december staan in de kerken weer de dozen waar u uw kerstpost voor Woerden, Zegveld en Kamerik in kunt doen, dan zorgen wij ervoor dat deze post vóór Kerst bezorgd is. Wij doen dat voor € 0,50 per kaart. Uw portokosten (geen postzegel, maar gepast geld of collectebonnen) kunt u gebundeld met uw kerstkaarten in één van onze dozen stoppen. Vermeld altijd de postcode en geen postbusnummers. Voor meer informatie stuurt u een e-mail naar worldservantswoerden@gmail.com of kunt u bellen naar Judith Hofman (06 48548976). Mogen we op u(w post) rekenen?

Ook zijn we druk bezig met het organiseren van andere acties. Op onze vergaderingen vliegen de kalenders, kaarten, kerstkransen, kerstbomen, kerstmarkt en  bedrijven je om de oren. Nu gaan we het verder uitwerken. Houd onze facebookpagina en het kerkblad in de gaten! En als u ideeën heeft voor een actie laat het ons weten!

Alvast bedankt!

 

Waar zien we jou deze week?