Liar Liar @ Tienerkerk

Zondag 6 december staat alweer de volgende Tienerkerk op het programma, ook dit keer hebben we een leuk programma klaar staan. Jakob zal dit keer centraal staan, met als thema:

Jakob 2 – Liar, liar

Een programma over liegen en bedriegen dus. Het leven van Jakob kenmerkt zich door list en bedrog, door liegen en manipulatie. We willen graag met jullie nadenken over de sporen die dit gedrag nalaat en de gevolgen die dit gedrag heeft voor de leugenaar en zijn slachtoffers. Wat wel bijzonder is, is dat God wel bij Jakob blijft, ondanks al zijn leugen. Dat is wellicht wel hoopgevend, ook voor ons, dat God ook bij ons wil blijven, ook al is wat wij doen ook niet altijd even mooi.

Nieuwsgierig geworden? We zien je graag op zondag 6 december om 9:30 uur in “het Arendsnest”.

Om 9:15 uur zijn de deuren open.

 

Waar zien we jou deze week?