De Bijbel… Actueel?! | ZIN Woerden 17 januari

De eerste ZIN jeugddienst van 2016 (17 jan, 10:30, Kruiskerk) staat in het teken van de Bijbel. Een boek vol mooie, maar misschien ook wel schokkende teksten. Is dit oude boek, en zijn de regels die God ons geeft, nog wel toepasbaar op het leven van 2016? En wat kunnen we ermee op school, in contact met onze vrienden en op ons werk? Arend Voogt gaat in op dit actuele thema over teksten en contexten. En tijdens de heilige chaos kun je zelf op diverse manieren in de Bijbel duiken.

De band Xalt zal met een knallend repertoire (eigen werk, maar ook nummers van o.a. Hillsong en Jesus Culture) de muziek verzorgen.

We ontmoeten jou en je vrienden graag op 17 januari om 10:30 uur in de Kruiskerk!
p.s. meer info op: facebook.com/zinwoerden

01 - De Bijbel Actueel (def - webversie)

Waar zien we jou deze week?