Tienerkerk 7 februari – This is my Church

Beste Tieners,

7 februari staat alweer de volgende Tienerkerk op het programma, ook dit keer hebben we een leuk thema op het programma staan. Een programma waarin we het met elkaar willen kijken of jij je thuis voelt binnen je eigen gemeente/kerk, of voel jij je niet begrepen en hoe kan die sitatie mogelijk worden verbeterd:

Ontmoeting in Korinte – This is my Church

Paulus heeft een aantal gemeenten bezocht of aangeschreven, een van de Gemeenten waar Paulus een brief aan heeft gestuurd, is die in Korinte. In die brief staat “eenheid” centraal. Binnen gemeenten, ook binnen de Woerdense PKN-gemeenten is eenheid erg belangrijk, maar ook een uitdaging. We willen met jullie in gesprek over jullie gedachten over je eigen gemeente, zijn er zaken waar je tegenaan loopt en kunnen we daar wellicht gezamenlijk wat aan doen?

Nieuwsgierig geworden? We zien je graag op zondag 7 februari om 9:30 uur in “het Arendsnest”. We hopen uiteraard dat er weer net zo’n opkomst  zal zijn als de vorige edities. Om 9:15 uur zijn de deuren open.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl  Dus mocht je de uitnodigingen via mail ontvangen, meldt je dan aan via deze site.

 

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

 

Tot zondag allemaal

Marleen, Wendy en Patrick

Waar zien we jou deze week?