Open avond CJV woerden

Hee daar!

Ben je 16 jaar of ouder en zou je het tof vinden om deel te zijn van een mooie groep jongeren uit jouw kerk? Komende zondag avond 14 Februari is er een open avond bij CJV Woerden. Je bent vanaf 20.00 welkom voor gezelligheid en thee of koffie aan de bar. We starten echt om 20.30. Zoals elke week behandelen we dan een onderwerp over een actuele gebeurtenis, of een onderwerp wat een van onze leden bezig houd. We proberen samen te ontdekken wat God ons in de bijbel hierover leert en hoe we dat praktisch kunnen toepassen. Na het onderwerp wordt er natuurlijk nog lang nagekletst aan de bar. Naast de serieuzere zondag avond is er ook veel tijd voor gezellige activiteiten zoals feestjes, uitwisseling, nieuwjaarsdiner, slotweekend, ProTO, strandwandeling en zo gaat het nog wel even door. CJV is een hechte groep waar iedereen elkaar zich helemaal thuis laat voelen.

Kom je ook? Je bent van harte welkom!

Groetjes, Peter (Vice Voorzitter)
P.S. alvast wat meer leuks weten en zien? Kijk dan op onze site: www.cjvwoerden.nl

Waar zien we jou deze week?