Tienerkerk: Taalgebruik – Doe ff normaal man!

Beste Tieners,

6 maart staat alweer de volgende Tienerkerk op het programma. De vorige tienerkerk trok, waarschijnlijk vanwege doopdienst in de Petruskerk wat minder Hervormde Tieners. We hopen dat jullie in maart wel allemaal aanwezig zullen zijn. Vorige keer hebben we het gehad over de betrokkenheid van de tieners binnen de wijkgemeenten en we hebben een brief aan de kerkenraden geschreven. Dit keer willen we het met jullie hebben over taal. Het thema is:

Taalgebruik – Doe FF Normaal Man!

Een programma waarin we het met elkaar willen in gesprek willen over de kracht van taal, over woordgrappen, welke invloed, zowel positief als negatief, woorden kunnen hebben op een persoon. Maar ook over vrijheid van meningsuiting tegenover vloeken, of valse getuigenis afleggen.

Zijn er woorden, die we veel gebruiken, hebben we afspraken met elkaar over bepaalde woorden? Zijn er misschien woorden die je niet mag of wilt zeggen binnen de tienerkerk, op school of tegenover vrienden? Welke redenen heb je daarvoor? etc. etc.

Nieuwsgierig geworden? We zien je graag op zondag 6 maart om 9:30 uur in “het Arendsnest”. We hopen uiteraard dat er weer net zo’n opkomst  zal zijn als de vorige edities. Om 9:15 uur zijn de deuren open.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl  Dus mocht je de uitnodigingen via mail ontvangen, meldt je dan aan via deze site.

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

Tot zondag allemaal

Rick, Mariëlle, Ellen en Patrick

Waar zien we jou deze week?