Tienerkerk 3 april – Angst vs. Vrijheid

Beste Tieners,

Zondag 3 april is alweer de volgende tienerkerk. Na een paar erg leuke thema’s over taalgebruik (Doe ff normaal man!) en samen gemeente zijn (This is my church), hebben we dit keer ook weer een erg leuk thema gevonden. Het thema is:

Angst vs Vrijheid Angst vs. Vrijheid – Aahhhh… een spin!

Een programma over angst. Waar ben jij bang voor? Ben jij bang voor spinnen, wespen, of enge dromen, of wellicht ben jij juist bang om alleen te zijn of voor het donker?

Vaak ervaren we angst als vervelend en niet leuk, maar angst is ook een belangrijk gevoel, het waarschuwt je voor gevaar en we kunnen er op verschillende manieren mee om gaan, de 3 f-en; freeze (bevriezen), fight (vechten) of flight (vluchten)…… Hoe reageer jij?

Ook in de Bijbel wordt angst omschreven, denk bijvoorbeeld aan Petrus, als hij uit de boot stapt om naar Jezus toe te lopen…

Nieuwsgierig geworden? We zien je graag op zondag 3 april om 9:30 uur in “het Arendsnest”. We hopen uiteraard weer op een hele grote opkomst. Om 9:15 uur zijn de deuren open.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl  Dus mocht je de uitnodigingen via mail ontvangen, meldt je dan aan via deze site.

 

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

 

Tot zondag allemaal

Liesbeth, Ronald, Haaije en Patrick

Waar zien we jou deze week?