Aanmelden Examenkandidaten

De dagen worden al weer langer. We gaan op weg naar het voorjaar. Het voorjaar is voor heel veel middelbare scholieren een spannende en belangrijke tijd, want dan vinden de landelijke examens plaats. Als jeugdouderlingen en diakenen willen we hier graag aandacht aan schenken. Ieder jaar sturen we een succeskaart voorafgaand aan de examens en een felicitatie of hart onder de riem na de uitslagen aan de jongeren die bij een van onze PKN kerken ingeschreven staan.

Via de scholen wordt het steeds lastiger om de lijst(en) met examenkandidaten aan ons door te geven. Daarom willen we dit jaar een beroep doen aan u als gemeentelid om examenkandidaten aan ons door te geven, dit kunnen examenkandidaten binnen de gemeente zijn, maar wellicht ook examenkandidaten die wel betrokken zijn bij het jeugdwerk in Woerden, echter die niet staan ingeschreven bij een van de kerkgemeenten. Kent u zo’n jongere?

Wij zouden het heel fijn vinden als u hun gegevens uiterlijk maandag 25 april a.s. aan ons door kunt geven, zodat zij niet vergeten worden. Heel erg bedankt!

 

Met vriendelijke groet,

 

namens de jeugdouderlingen en -diakenen van het PJO,

Patrick van der Veen

Mailadres:  kungfupanda@live.nl

Waar zien we jou deze week?