Eerste Tienerkerk van het seizoen – Zooitje ongeregeld

PJO - Tienerkerk                     

Beste Tieners,

Zondag 4 september staat alweer de allereerste tienerkerk van dit seizoen op het programma. Alle tieners die in de eerste 4 klassen van het middelbare onderwijs zitten, worden hiervoor van harte uitgenodigd. Dus zitten je ouders te pushen om je mee te nemen naar de kerk en heb jij eigenlijk niet zo heel veel zin, kom dan naar de tienerkerk!  Uiteraard ben je ook van harte welkom als je gewoon (weer) heel veel zin hebt in een nieuw seizoen tienerkerk!

We hebben een erg leuk thema gevonden voor de aftrap van het seizoen:

Orde – Zooitje ongeregeld

Jullie moeders zitten vast ook vaak te zuchten om de rommel die jullie laten slingeren, om de jas of je schoenen die in de gang rondslingeren. Waarschijnlijk vragen jullie ouders zich regelmatig af hoe ze jullie in beweging kunnen krijgen om je kamer wat netter te krijgen en te houden. Maar zie jij ook de waarde in van opruimen? Of vindt jij je spullen juist vaak makkelijk terug in de chaos van je kamer?

Ook in de bijbel wordt gesproken over orde structuur en rustperiodes, wat is de waarde van wat God voor ons heeft bedacht? Orde is ook voor ons van waarde, want chaos om je heen betekend ook vaak chaos in je hoofd…. Maar we willen het ook hebben over dat je kunt doorslaan in orde(nen) en netheid.

Nieuwsgierig geworden? We zien je graag op zondag 4 september om 9:30 uur in “het Arendsnest”. We hopen uiteraard weer op een hele grote opkomst. Om 9:15 uur zijn de deuren open.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl  Dus mocht je de uitnodigingen via mail ontvangen, meldt je dan aan via deze site.

 

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

 

Tot zondag allemaal!

Ellen, Marleen en Patrick

Waar zien we jou deze week?