Sportieve Activiteit: Mountainbiken

Sportieve activiteit op zaterdagmiddag 17 september.

 

Op de zaterdag vóór de startzondag willen we met iedereen die dat leuk lijkt mountainbiken door de bossen van Amerongen. Direct een goede aftrap voor het nieuwe seizoen!

Het is één van de mooiste routes van Nederland. Mocht je geen eigen ATB-fiets hebben, dan huren we deze ter plekke. Ook tieners zijn uiteraard welkom!

Aanmelden kan via Erwin Meijer (meijere@casema.nl). Vermeld in je mail even of je wel of niet een mountainbike meeneemt of dat we een mountainbike voor je moeten reserveren én of je mee wilt rijden of zelf een auto ter beschikking hebt.

Deelname staat open voor heren, tieners én dames.

 

Let op: als je een eigen ATB meeneemt is er een vergunning vereist (7,50). Op de huurfietsen (15,-) zit reeds een vergunning. Een eigen fiets is dus nog goedkoper, je zal echter wel ergens een vignet moeten kopen.

http://www.mtb-utrechtseheuvelrug.nl/vergunning/

 

programma:

Zaterdag aan het einde van de ochtend (exacte tijd volgt nog na aanmelding) verzamelen bij Het Baken. Zorg dat je zelf een lunchpakketje hebt voor onderweg.

We willen moutainbiken in de bossen bij Amerongen, daar ligt een mooie tocht van circa 15 kilometer. De fietsverhuur zit in Veenendaal (zie link), daar vandaan is het een kwartiertje fietsen naar de route (zie link). Onderweg komen we ‘t Berghuis tegen waar we ‘s middags voor een versnapering terecht kunnen.

http://trails.bike/mtb-route/nederland/utrecht/amerongen/1041

http://www.outlinetravel.com/contact.htm

http://www.hetberghuis.nl/

 

Met vriendelijke groet Erwin Meijer

Waar zien we jou deze week?