CJV Update

Na een heerlijke zomervakantie gaan we weer beginnen met een nieuw CJV jaar. Het belooft weer een mooi jaar te worden met veel activiteiten en inspirerende en gezellige zondagavonden.

Dit jaar starten we met een bijna geheel nieuw bestuur. Het nieuwe bestuur bestaat uit:
Thijs Wester de nieuwe voorzitter, Inez de Korte de nieuwe penningmeester en Alinde Bergsma de nieuwe algemeen adjunct. Een nieuw bestuur betekent ook nieuwe activiteiten. Zo beginnen we dit jaar met een Start BBQ op 24 september om 18.00 uur bij ‘t Arendsnest. Alle jongeren vanaf 16 jaar zijn hier welkom en kunnen op deze manier kennismaken met de CJV. Het belooft een avond vol gezelligheid, met veel lekker eten te worden! Voor de onkosten vragen we je €3,- mee te nemen, daarvoor krijg je eten en 2 drankjes!

Voor 21 september graag aanmelden via de cjv mail: cjvwoerden@gmail.com of kom een keer op zondagavond gezellig langs en meld je aan!

Lijkt het je leuk en ben je 16 jaar of ouder, dan kun je op (bijna iedere) zondagavond vanaf 20.00 uur in ’t Arendsnest een avond bijwonen. Voor meer informatie kun je terecht op www.cjvwoerden.nl of kun je een mail sturen naar cjvwoerden@gmail.com.

Hopelijk tot snel!
Peter Verweij,
Vicevoorzitter

Waar zien we jou deze week?