Tienerkerk: Bidden – Good Practice

Beste Tieners,

Zondag 2 oktober is er weer tienerkerk en ook dit keer hebben we weer een leuk thema voor jullie verzonnen. Alle tieners die in de eerste 4 klassen van het middelbare onderwijs zitten, worden hiervoor van harte uitgenodigd. We hebben heel veel zin om met jullie aan de slag te gaan met het volgende thema:

Bidden – Good Practice

Hoe ervaren jullie het bidden, ben jij iemand die makkelijk bid of vind je het lastig om God aan te roepen in gebed? Ervaar jij, als je bid ook de aanwezigheid van God, of ervaar je dat helemaal niet? Het lijkt ons geweldig om met jullie in gesprek te gaan over dit thema.

Wellicht kunnen we jullie handreikingen doen om het bidden makkelijker of aangenamer te maken, we hopen in elk geval dat jullie nieuwsgierig zijn naar het onderwerp en dat jullie net zoveel zin hebben in de tienerkerk, als wij.

Nieuwsgierig geworden? We zien je graag op zondag 2 oktober om 9:30 uur in “het Arendsnest”. We hopen uiteraard weer op een hele grote opkomst. Om 9:15 uur zijn de deuren open.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl  Dus mocht je de uitnodigingen via mail ontvangen, meldt je dan aan via deze site.

 

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

 

Tot zondag allemaal!

Ellen, Marleen en Patrick

Waar zien we jou deze week?