CJV update oktober 2016

De barbecue is al weer even achter de rug en we hebben al een aantal mooie avonden gehad met goede gesprekken over verschillende onderwerpen. Zo hebben we het pas nog gehad over de vraag of het leven voorbestemd is, welke talenten je hebt en hoe je deze kunt ontdekken. Een andere avond hebben we weer met elkaar nagedacht over de vraag wanneer je God’s naam misbruikt. Hierbij hebben we naar een aantal situaties gekeken en aangegeven of wij dit daadwerkelijk misbruik vonden of niet.

Naast dit soort pittige onderwerpen is er ook altijd iets leuks bij de CJV te doen. Zo zal er op zaterdag 29 oktober in ons Arendsnest de CJV Fright Night plaatsvinden. Dit is een feest met als thema Halloween. Ook niet-leden zijn op deze avond van harte welkom.We hopen dat we met z’n allen een griezelig gezellige avond mogen hebben. Die zondag erna zal er dan geen CJV-avond zijn in het Arendsnest.

Wil je meer weten over de CJV? Ga dan naar www.cjvwoerden.nl of stuur gerust een mail naar cjvwoerden@gmail.com. Natuurlijk kun je ook een keertje langskomen op zondagavond. Vanaf 20:00 uur ben jij van harte welkom om een avond bij te wonen in het Arendsnest in de Opstandingskerk. Hopelijk tot gauw!

Inez de Korte,
Penningmeester

Waar zien we jou deze week?