CJV update

Zaterdag 29 oktober stond er niet een normale avond voor de boeg, maar een groot feest! Samen hebben we een geweldig feest neergezet en het was leuk tot zeer leuk.

De afgelopen weken hebben we mooie onderwerpen gehad van onze leden. Zo ging het een keer over ‘de zin van het leven’ een bijvoorbeeld ook een keer over wanneer je misbruik maakt van Gods naam. Onderwerpen waar interessante gesprekken uit voort zijn gekomen. Komende weken gaan we verder met onze onderwerpen op de zondagavonden. Daarnaast komen er weer leuke bijzondere avonden aan zoals Sinterkerst op 10 december. Dit ziet er veelbelovend uit.

Lijkt het je leuk om een keer te komen kijken en ben je 16 jaar of ouder? Dan ben je altijd welkom op zondagavond vanaf 20:00 uur om een avond bij te wonen in het Arendsnest in de Opstandingskerk. Voor meer informatie kun je terecht op www.cjvwoerden.nl of kun je mail sturen naar cjvwoerden@gmail.com.

Hopelijk tot snel!

Alinde Bergsma,
Algemeen Adjunct

Waar zien we jou deze week?