4 December Tienerkerk – Sinterklaas – Sint geeft

Beste Tieners,

Zondag 4 december is er weer tienerkerk en aangezien we dan natuurlijk middenin de sinterklaasperiode zitten hebben we weer een leuk thema voor jullie verzonnen, uiteraard staat deze dienst in het teken van de Goedheiligman.

Alle tieners die in de eerste 4 klassen van het middelbare onderwijs zitten, worden hiervoor van harte uitgenodigd. We hebben heel veel zin om met jullie aan de slag te gaan met het volgende thema:

Sinterklaas – Sint geeft

Draait sinterklaas echt alleen maar om snoepgoed, cadeaus, sinterklaasliedjes, pepernoten, chocoladeletters, paarden  etc. Of zit er meer in het verhaal dat we op 5 december vieren? Misschien moeten we het wel als volgt zien: Als we ons tonnetje rond eten, betekend dit misschien wel dat we het heel goed hebben, als we elkaar gedichten voorlezen, spreken we waardsering uit voor elkaar en als we elkaar overladen met cadeaus en surprises, betekend dit vast dat we veel van elkaar houden.

Sinterklaas gaat dus eigenlijk om gezelligheid, tijd en aandacht voor elkaar. Dus neem voor deze viering vriendjes en vriendinnetjes mee, ook als ze niet gewend zijn om in de kerk te komen, vinden ze het wellicht erg leuk om deze viering bij te wonen.

Nieuwsgierig geworden? We zien je graag op zondag 4 december om 9:30 uur in “het Arendsnest”. We hopen uiteraard weer op een hele grote opkomst. Om 9:15 uur zijn de deuren open.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl  Dus mocht je de uitnodigingen via mail ontvangen, meldt je dan aan via deze site.

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

Tot zondag allemaal!

Ronald, Haaije en Patrick

Waar zien we jou deze week?