World Servants kraam op de Woerdense Kerst(streek)markt!

Bent u op zoek naar een klein houten kerstboompje voor in huis? Of heeft u zin in een grote chocolade- of amandelkrans? Dan kunt op zaterdag 10 en 17 december bij de kraam van World Servants op de Woerdense Kerst(streek)markt terecht! We verkopen zelf gemaakte houten kerstboompjes, creatieve kerstspullen, truffels, kerstkransen én warme chocolademelk met slagroom! Met een aankoop uit onze kraam maakt u niet alleen uzelf, maar ook World Servants Groep Woerden blij! Uiteraard wordt de opbrengst gebruikt voor een goed doel, namelijk om bouwmaterialen aan te schaffen in de landen waar de Woerdense jongeren in de zomer van 2017 gaan “bouwen aan verandering”. We hopen op uw steun en u te zien op zaterdag 10 of 17 december! U kunt ons bereiken op worldservantswoerden@gmail.com of bel Jeanet de Vink (423795)

Namens de World Servants Jongeren Woerden,
Mathilde

Waar zien we jou deze week?