CJV update

Het was de afgelopen weken in verband met de feestdagen heel stil in het Arendsnest, maar dat is nu voorbij want CJV is in 2017 ook weer flink van de partij! Wij gaan het nieuwe jaar in stijl beginnen met het bekende Nieuwjaarsdiner. Hierbij komen alle leden in hun mooiste pak of jurk en heeft iedereen iets lekkers gemaakt in de keuken. De avond zal geopend worden met een speech van onze geliefde voorzitter Thijs Wester. Daarna zullen we met zijn alle genieten van al het gemaakte eten!

We kunnen terugblikken op een mooi jaar CJV en mogen uitkijken naar een nog beter 2017! Met onder andere op het programma: het Groots Karaoke Spektakel, de uitwisseling, het slotweekend en natuurlijk de wekelijkse zondagavonden. Over de wekelijkse zondagavonden gesproken, op 15 januari is het openavond bij de CJV!

Lijkt het je leuk om een keer langs te komen en word je dit jaar of ben je al ouder dan 16? Dan ben je op zondagavond 15 januari vanaf 20:00 uur samen met een vriend of vriendin van harte welkom om koffie/thee te drinken in het Arendsnest (Opstandingkerk). Om 20.30 beginnen wij de avond, het onderwerp en de avond zullen op jullie gericht zijn! Hopelijk tot snel!

Arjan Habben Jansen,
Secretaris

Waar zien we jou deze week?