Update World Servants jongeren

We hebben een drukke en succesvolle december actie-maand achter de rug, waarin we Zwarte Piet hebben gespeeld, op de kerstmarkt hebben gestaan, de kerstpost én oliebollen hebben bezorgd en misschien hebt u ons als herder of wijze kunnen herkennen bij de kerstwandeling in het centrum. Het nieuwe jaar zijn we gestart met een bedrijven inpak-klus en helpen we mee met de fakkeltocht naar Het Baken op 6 januari. Op 14 januari wordt een geweldig 18+ feest georganiseerd bij de Boerinn in Kamerik en de voorbereidingen voor de welbekende maaltijdavonden in Het Baken op 10, 11, 17 en 18 februari zijn gestart. Zet deze data in uw/ je agenda!!! Al met al komen we steeds dichter bij het bedrag dat we nodig hebben om komende zomer op project te kunnen gaan. Andere ideeën of tips voor acties blijven welkom op worldservantswoerden@gmail.com en als u ons met een gift wilt ondersteunen kan dat op NL 70 RABO 0303 5644 66 t.n.v. Stichting World Servants o.v.v. Groep Woerden. Ontzettend bedankt voor uw steun en we hopen dat we ook komend jaar op u mogen rekenen. Jeanet de Vink (423795)

Waar zien we jou deze week?