Tienerkerk 5 februari: Onzekerheid – Ik kan het (niet)

Beste Tieners,

Zondag 5 februari is er weer tienerkerk, na een leuke dienst vorige maand over (bij)namen en de namen van God, hebben we ook deze keer weer een interessant thema. We zullen samen aan de slag gegaan met een onderwerp over (on)zekerheid. Hoe staat het met jouw zelfbeeld en met name jouw zelfwaardering.

Alle tieners die in de eerste 4 klassen van het middelbare onderwijs zitten, worden hiervoor van harte uitgenodigd. We hebben heel veel zin om met jullie aan de slag te gaan met het volgende thema:

Onzekerheid – Ik kan het (niet)

Nieuwe situaties, groepsgenoten en bijvoorbeeld hormonen kunnen zorgen voor verwarrende emoties tijdens deze fase in jullie leven,  terwijl jullie juist in deze fase ook aan het uitvinden zijn wie jullie (zouden willen) zijn. Je krijgt wellicht ook steeds meer het gevoel dat iedereen op jullie let en jullie beoordeelt. Maakt dit je wellicht onzeker over je kleding, uiterlijk, karakter, persoonlijkheid, prestaties etc.?

In dit programma gaan we samen op ontdekkingstocht langs onze (im)perfecte zelf. Bestaat de  perfecte mens überhaupt wel?

Nieuwsgierig geworden? We zien je graag op zondag 5 februari om 9:30 uur in “het Arendsnest”. We hopen uiteraard op een hele grote opkomst. Om 9:15 uur zijn de deuren open.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl . Dus mocht je de uitnodigingen via mail ontvangen, meldt je dan aan via deze site.

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

Tot zondag allemaal!

Wendy, Liesbeth en Patrick

Waar zien we jou deze week?