CJV update

In januari zijn we na het Nieuwjaarsdiner weer van start gegaan met de onderwerpavonden. Zo hebben we het op de open avond gehad over omzien naar elkaar. Hierbij kwamen we onder andere tot de conclusie dat het lastiger kan zijn om hulp te vragen dan hulp te bieden. Mede door deze open avond zijn er weer nieuwe leden bij! Andere onderwerpen die we behandeld hebben zijn de Ark van Noach en over veiligheid in combinatie met de kerk & het geloof.

Ook hebben we op 21 januari gebowld waarbij Nienke Van der Velde de nieuwe CJV bowlkampioen is geworden! De komende weken zullen er weer vele nieuwe onderwerpen langskomen, wat dus vele mooie avonden zal beloven.

Lijkt het je leuk om een keer langs te komen en word je dit jaar of ben je al ouder dan 16? Dan ben je op zondagavond vanaf 20:00 uur dan ben je van harte welkom om koffie/thee te drinken in het Arendsnest (Opstandingkerk). Om 20.30 beginnen wij de avond. Hopelijk tot snel!

Arjan Habben Jansen,
Secretaris

cjv

Waar zien we jou deze week?