Update Geloof & Opvoeding

Hierbij weer een update van de activiteiten vanuit de stuurgroep geloof en opvoeding:

  • Vrijdagavond 17 februari is het weer zover: POOLEN. Vanaf 20.30 uur is de inloop en vanaf 21 uur hebben we enkele pooltafels tot onze beschikking bij poolcentrum Padoc, Hoge Rijndijk 3. De activiteit is alleen voor volwassen, maar natuurlijk wel voor mannen en vrouwen. Kan of wil je niet poolen, kom dan misschien wel juist, want het gaat met name om de gezelligheid en het met elkaar zijn. Opgeven kan vanaf heden bij Marcel van Stek via email marcelvanstek@hotmail.com.
  • Voor zaal 2 kunnen we nog diverse spelletjes en met name zgn leesvoer (voor kids tot 16 jaar) gebruiken. Heb je deze nog, neem het gerust mee naar de Maranathakerk of laat het weten aan Marcel van Stek (marcelvanstek@hotmail.com).
  • Ook zijn we nog op zoek naar een betonnen tafeltennis voor buiten. Mocht je hier tegen aanlopen, dan houden we ons aanbevolen.
  • Wist je dat er na elke kerkdienst van Hervormd West en Noord koffie/limonade geschonken wordt in zaal 2. De kids vermaken zich met elkaar, ouders ontmoeten elkaar. Kom gerust, er is altijd wel iemand die je kent.
  • In de week van 15 februari weer de gebruikelijke kringen. Loop je al een tijdje te twijfelen, of ben je benieuwd of zo’n kringavond over geloof en opvoeding ook iets voor jou en/of jullie is, kom gerust vrijblijvend eens een keer proberen. Er zijn 3 kringen (afhankelijk van de leeftijd van je kind(eren)), dus mail even voor de juiste kring en/of extra info.
  • Natuurlijk gaan we ook dit jaar weer met Pinksteren (3-4 juni) een weekend weg (helemaal in Harmelen). Nadere info volgt spoedig, maar blok de thuis agenda vast, dan weet je zeker dat je het niet hoeft te missen.
  • Ondanks dat de eerste voorbereidingen al langzaam opgestart worden, zijn we voor de organisatie nog wel op zoek naar enkele enthousiaste mensen. Opgeven of info hieromtrent kan via Marcel van Stek.

Hopelijk tot snel bij één van de volgende activiteiten.

Waar zien we jou deze week?