Connect groep: Jong Woerden

Woensdag 8 februari zijn we voor het eerst met een groepje jongeren in de leeftijd 20+ een nieuwe connect-groep Jong Woerden gestart, in samenwerking met Twintigers Woerden. Met deze groep willen we maandelijks bij elkaar komen om over allerlei (geloofs-)thema’s te discussiëren. Begin maart komen we weer bij elkaar! Dus ben jij ouder dan 20, alleenstaand of samenwonend/getrouwd en val je nog niet in de Geloof & Opvoeding doelgroep? Wil jij graag met leeftijdsgenoten een goed gesprek voeren, dan ben je van harte welkom!

Stuur even een mailtje maar Patrick van de Veen, via kungfupanda@live.nl, meldt je aan en ontvang verdere details over de volgende bijeenkomst.

We zien je graag begin maart!

Michel Koekkoek

Michel Koekkoek

Als jeugdwerker van Jong Woerden houd ik mij bezig met al het gezamenlijke jeugdwerk van PKN Woerden.

Waar zien we jou deze week?