World Servants jongeren 2017

Logo World Servants Woerden-kleurBij schrijven van dit stukje zijn de eerste twee van vier maaltijdavonden in Het Baken achter de rug, op 17 en 18 februari wachten de laatste twee, reeds volgeboekte, avonden. Het waren goed bezochte, gezellige avonden waarbij een heerlijk, door World Servants jongeren gekookt, 3-gangen diner werd geserveerd. Tussen de gangen door konden gasten zich een beeld vormen van de projecten door het bekijken van een korte projectfilm van één van de jongerengroepen van vorig jaar en door het inkijken van fotoalbums van vorige projecten. Als muzikaal intermezzo werd een Zambiaans lied door de jongeren gezongen. Hartelijk bedankt voor uw/ je aanwezigheid. Ook een woord van dank voor de sponsoren die deze avonden mogelijk hebben gemaakt!

Naast deze avonden zijn de jongeren ook druk in de weer met verschillende serveer-acties en andere klussen. Ook voor deze opdrachten onze hartelijke dank!

Heeft u nog een klus voor onze 20 jongeren die  komende zomer op project willen gaan? Laat het ons weten op worldservantswoerden@gmail.com of bel Jeanet de Vink (423795)

Waar zien we jou deze week?