PKN jeugdkamp 2017

[button url=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScnNkpoNUKfZ55RLIhQzSUNYtkx7wE9vRY-HX5fIIpCSVmOIw/viewform” color=”green”]Klik hier voor het inschrijfformulier voor kinderen en tieners[/button]

[button url=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSft2rnxV04vWrVJcfSKkJD9q3J_3jnXp84kToXpSFJB6cDvJA/viewform” color=”orange”]Klik hier voor het inschrijfformulier voor leiding[/button]

UPDATE 23 februari: Het aantal inschrijvingen verloopt momenteel boven verwachting. In 4 dagen tijd zit het kamp al voor bijna 70% vol. Wacht dus niet te lang met aanmelden. Het PKN kamp is van oorsprong het afsluitende kamp van het clubseizoen van alle PKN clubs. Kinderen en tieners die een club bezoeken, krijgen (als zij zich voor 10 maart aanmelden) voorrang op de rest.

Dit voorjaar hopen we met een hele groep jeugd weer een mooi kamp te beleven! De datum is inmiddels bekend. Van 12 t/m 14 mei reizen we af naar Loon op Zand. Het kamp programma staat in teken van The Voice of Heaven.
Ben je tussen de 6 (groep 3) en 16 jaar en kan je ook niet wachten om (weer) mee op kamp te gaan? Reserveer de dagen dan alvast in je agenda.
Deze editie gaan we wederom naar Kampeerboerderij ‘Land van Kleef’. Natuurlijk is er voor de tieners een eigen programma met een eigen slaapgedeelte.
De officiële uitnodiging volgt begin maart of houd www.jongwoerden.nl in de gaten! Mocht je al vragen hebben, neem dan alvast contact op via kamp@jongwoerden.nl.

Gezocht: Kampleiding PKN Jeugdkamp
Help jij mee om er een bijzonder PKN jeugdkamp van te maken? Ook dit jaar zoeken we weer minimaal 35 kampleiding voor de sportieve begeleiding, groepjesbegeleiding en soms voor een troostende schouder. Aanmelden kan vanaf 17 jaar. Ook zoeken we nog enkele vrijwilligers die een programmaonderdeel willen bedenken en voorbereiden. Op dinsdag 9 mei organiseren we een kennismakingsavond voor alle leiding en nemen we het kampprogramma door.

[button url=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSft2rnxV04vWrVJcfSKkJD9q3J_3jnXp84kToXpSFJB6cDvJA/viewform” color=”orange”]Enthousiast? Schrijf je dan nu snel in als leiding[/button]

Gezocht: Maatschappelijke stagiaires PKN Jeugdkamp 
Zoek je een uitdagende, gezellige, leerzame en onvergetelijke stageplek? Kom dan je maatschappelijke stage lopen tijdens het PKN Jeugdkampweekend. Vooraf help je mee een programmaonderdeel voor te bereiden en tijdens het kamp begeleid je een eigen groepje samen met een ervaren leiding. Informatie en aanmelden kan via kamp@jongwoerden.nl.

voorkant1flyer-achterkant

Waar zien we jou deze week?