Woerdense Toer de Pannenkoek 2 april

Net als de vorige 2 jaren willen we met en voor gezinnen van de kerk een Woerdense Toer de Pannenkoek houden op zondag 2 april 2017 vanaf 16.30 uur. Leuk als jullie meedoen!

Wat is de bedoeling?

Op zondag 2 april maakt de helft van de groep een pannenkoekenmaaltijd (pannenkoeken en een dessert), voor het eigen gezin, maar ook voor een gezin extra. De gezinnen die koken, krijgen twee verschillende gezinnen aan tafel, bij elke gang een ander gezin. De gezinnen die “toeren”, gaan op twee verschillende adressen eten (rond 17.00 uur pannenkoeken, rond 18.30 uur toetje). Tijdens de ontmoeting zal er ook aandacht zijn voor een verhaal uit de Bijbel, bidden of zingen (dit naar eigen invulling).

Om dit te kunnen organiseren, zijn er kookgezinnen nodig en gezinnen die toerend gaan eten. Je mag je voorkeur opgeven.

Het is gebruikelijk om een bijdrage van 3 euro per persoon te vragen. Te betalen aan het eerste gezin waar gegeten wordt. Als blijkt dat er veel geld over is, dan gaat dat naar een goed doel.

Als je met je gezin mee wilt doen: geef je dan op voor 24 maart, via een mailtje aan ma.vanderploeg@zonnet.nl (of via tel 460970). Geef aan met hoeveel personen je meedoet en of je wilt koken of wilt toeren. Dan ontvang je een paar dagen voor 2 april nader bericht.

Waar zien we jou deze week?