CJV Update

De afgelopen maand waren er niet zoveel activiteiten bij de CJV. Natuurlijk kwamen we iedere zondag nog wel gewoon bij elkaar! We hebben het gehad over doelen in het leven, omdat een CJV-lid haar grote droom (doel) aan het verwezenlijken is door als au-pair naar Australië te gaan. We hebben gesproken over persoonlijke doelen en Gods doel met jou en over hoe je dat kunt herkennen. Het was een mooie avond. Verder hebben we het gehad over vooroordelen die je kunt hebben en wat de Bijbel daarover zegt; in deze tijd een zeer actueel onderwerp in een steeds meer geïndividualiseerde samenleving. Tot slot hebben we het nog gehad over vergeving en over politiek en het geloof.

Dat het even rustig was met betrekking tot de activiteiten is slechts tijdelijk, want er staan al weer een hoop dingen op de agenda. Zo komt JV Het Baken 19 maart bij ons op bezoek. Het leek het bestuur erg leuk om zo nu en dan eens een uitwisseling te hebben en 19 maart is de eerste keer ingepland! Verder zit er een uitwisseling aan te komen met de CJV van Noordwijk en er komen nog veel meer leuke activiteiten aan.

Lijkt het je leuk om langs te komen en ben je 16 jaar of ouder, dan ben je van harte welkom om een avond bij te wonen in het Arendsnest! De deur gaat op zondagavond om 20:00 open aan de zijkant van de Opstandingskerk en we starten om 20:30. Kijk voor de zekerheid even op de site, want soms is er geen CJV in verband met andere activiteiten. Voor meer informatie kun je terecht op www.cjvwoerden.nl of kun je een mail sturen naar cjvwoerden@gmail.com.

Hopelijk tot snel!

Thijs Wester,
Voorzitter

Waar zien we jou deze week?