ZIN Woerden – Twijfelen?! Voor- en nadelen van twijfelen aan je geloof

Op 19 maart is de volgende ZIN bijeenkomst in de Opstandingskerk. Het thema is Twijfelen?! Spreker Jeroen Dorstijn vertelt over zijn twijfels. Is twijfelen een nadeel? Is dat ongelovig zijn? Of zijn er ook voordelen aan twijfelen aan je geloof? Kan twijfelen helpen om juist tot geloof te komen? Vinden we twijfelen ook terug in de Bijbel? In een heilige chaos mag je met jouw twijfels aan de slag. Ieder naar keuze op zijn eigen manier, creatief met graffiti, rustig voor jezelf of juist hilarisch met elkaar in een spelletje. De muziek komt deze keer van onze welbekende jongerenband Faith. Graag tot ziens op 19 maart om 10.30u.

03-twijfelen-poster-web

Michel Koekkoek

Michel Koekkoek

Als jeugdwerker van Jong Woerden houd ik mij bezig met al het gezamenlijke jeugdwerk van PKN Woerden.

Waar zien we jou deze week?