World servants jongeren 2017

Op meerdere manieren worden de World Servants jongeren geholpen om komende zomer op project te gaan. De kinderen van de Willem van Oranjeschool hebben onlangs flessen verzameld voor het statiegeld. De kinderen van de Margrietschool zetten zich in voor World Servants door aan het werk te gaan met een “Heitje voor een karweitje” actie en op de Constantijnschool mochten onze jongeren bij een inloopavond een enveloppenspel voor de kinderen organiseren en voor overheerlijke zelfgebakken cake bij de koffie zorgen. Verder worden regelmatig de handen uit de mouwen gestoken om te serveren bij feesten en recepties. Ontzettend bedankt voor alle hulp! Heeft u ook nog een klus voor onze 20 jongeren? Mail naar worldservantswoerden@gmail.com of bel Jeanet de Vink (423795).

Wilt u een gift overmaken? Dat kan op NL 70 RABO 0303 5644 66 t.n.v. Stichting World Servants o.v.v. Groep Woerden.

Waar zien we jou deze week?