Kom je ook naar Pizza & Passion?

[button url=”https://goo.gl/forms/U0JpM2g8ZPSWGxr93″ color=”orange”]Klik hier om je op te geven om een gratis pizza mee te eten[/button]

Op 13 april willen we met zoveel mogelijk mensen op groot scherm live naar The Passion kijken. Voor alle jongeren van 12 t/m 25 jaar is er de mogelijkheid om van tevoren een pizza te eten. Om 18:30 uur zorgen we dat de pizza’s bezorgd worden. Na het toetjes is er ook nog de mogelijkheid om een potje FIFA, weerwolven, twister en meer te doen. Om 20:00 uur staat de koffie en thee voor alle andere mensen klaar.

The Passion vertelt over de laatste uren van het leven van Jezus, zijn dood en opstanding. The Passion is het verhaal over verbinding en hoop. Bekende Nederlanders vertolken de hoofdrollen. Zo zal Roel van Velzen de rol van Judas vertolken en Dwight Dissels de rol van Jezus. Verdere hoofdrolspelers zijn: Remco Veldhuis (Verteller), Omri Tindal (Petrus), Kefah Allush (Verslaggever), Elkse DeWall (Maria) en Johnny Kraaijkamp jr. (Pilatus). De uitzending is live te zien om 20:30 uur in de Kruiskerk (Mesdagplein 4, Woerden). Iedereen is van harte welkom. Jong en oud. Vooraf aanmelden is niet nodig. Vanaf 20:00 uur staat de koffie en thee klaar.

Voor vragen kun je contact opnemen met Michel Koekkoek (jeugdwerker@jongwoerden.nl).

Veelgestelde vragen

Moet je je opgeven om de Passion te komen kijken?
Nee, vanaf 20:00 uur is iedereen welkom. De koffie en thee staat dan klaar. Om 20:30 uur start de live uitzending. Zorg dus dat je op tijd bent voor een goede plek.

Moet je je opgeven om een pizza te komen eten?
Ja, dat kan via dit formulier. We hebben je aanmelding nodig, om genoeg pizza’s te kopen.

Hoe laat moet ik aanwezig zijn om een pizza mee te eten?
We zorgen ervoor dat de pizza’s om 18:30 uur bezorgd worden.

Hoeveel kost het?
De hele avond is gratis. Ook voor de pizza hoef je niet te betalen.

Wie kan een gratis pizza komen eten?
Iedereen van 12 t/m 25 jaar.

Waar is de Pizza & Passion?
In de Kruiskerk in Woerden: Mesdagplein 4.

[button url=”https://goo.gl/forms/U0JpM2g8ZPSWGxr93″ color=”orange”]Klik hier om je op te geven om een gratis pizza mee te eten[/button]

2017-04-13-passion

Waar zien we jou deze week?