Jaarlijkse EXAMEN-Rozen actie

jongwoerden-logo-website

Jaarlijkse EXAMEN-ROZEN actie

Ook dit jaar willen wij de examenkandidaten weer een hart onder de riem steken voorafgaand aan de stressvolle periode voorafgaand en tijdens de examens. Tevens willen wij hen op de dag van de uitslag ter felicitatie, of met een succeswens voor een evt. herkansing, een roos aanbieden. Aangezien het vanwege privacy-gevoeligheid steeds lastiger wordt om bij de scholen, lijsten met examenkandidaten op te vragen, willen wij ook weer een beroep doen op u, als gemeentelid van een van de Woerdense PKN-gemeenten.

Kent u jongeren die dit jaar examen doen op de middelbare school, zou u dit aan ons kenbaar willen maken, door een mailtje met naam een adresgegevens van de examenkandidaat te sturen aan Patrick van der Veen (kungfupanda@live.nl), zodat wij dit jaar ook weer veel examenkandidaten succes kunnen wensen!

Namens het PJO, hartelijk dank voor uw medewerking,

Patrick van der Veen

kungfupanda@live.nl

Waar zien we jou deze week?