Tienerkerk 7 mei – Rebels – Tegen de stroom in

PJO - Tienerkerk

Beste Tieners,

Zondag 7 mei staat alweer de volgende Tienerkerk op het programma, afgelopen maand hebben we met jullie gesproken en nagedacht over presteren en prestatiedruk, dit kan een verwachtingspatroon zijn dat je jezelf oplegt of dat door mensen in je omgeving wordt opgelegd. Ook hebben we samen met de Gemeente de maaltijd van de Heer mogen vieren. In de volgende dienst hebben we weer een heel erg leuk thema voor jullie uitgewerkt. Dit keer willen we met jullie met het volgende aan de slag gaan:

Rebels – Tegen de stroom in

Bij rebellen denken we vaak aan bijv. een van de partijen van een bloedige burgeroorlog. Of wellicht denken we aan een opstandige puber die ergens totaal geen zin in heeft en dat dan ook duidelijk laat merken aan bijv. zijn ouders. Kortom we denken vaak aan eigengereide types, die zich niet zoveel aantrekken van de mening van een ander, zeg maar een type “Bad Boy”. Maar zijn er wellicht ook rebellen die zich positief onderscheiden van de massa? Was misschien Jezus ook een rebel? Hierover willen we met jullie nadenken.

Hoe win jij mensen voor je?

Alle tieners die in de eerste 4 klassen van het middelbare onderwijs zitten, worden hiervoor van harte uitgenodigd. Nieuwsgierig geworden? We zien je graag op zondag 7 mei, om 9:30 uur in “het Arendsnest”. We hopen uiteraard weer dat jullie in grote getale aanwezig zullen zijn. Om 9:15 uur zijn de deuren open.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl . Dus mocht je de uitnodigingen via mail ontvangen, meldt je dan aan via deze site.

 

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

 

Tot zondag allemaal!

Michel Koekkoek en Patrick

Waar zien we jou deze week?