WORLD SERVANTS JONGEREN 2017

Logo World Servants Woerden-kleurIn maart hebben de kinderen van de Margrietschool met “een heitje voor een karweitje” een schitterend bedrag bij elkaar geklust voor de projecten van World Servants. Ontzettend bedankt dat jullie met zoveel inzet hier mee bezig zijn geweest!

Op zaterdag 10 juni is de jaarlijkse RABO fietstocht voor goede doelen. Op deze dag kunt u / jij (gratis) verschillende mooie routes fietsen van 12, 30 of 100 km. Kies bij inschrijving voor inschrijfnummer 15 en World Servants krijgt een sponsorbijdrage van de Rabobank. Schrijf deze datum vast in uw/ je agenda! Rond Pinksteren komt het magazine van WS uit waarin de projecten van 2018 staan vermeld. Heb je belangstelling om in de zomer van 2018 met WS op reis te gaan, of weet je iemand die dat graag zou willen? Kom dan naar de informatieavond op maandag 26 juni om 19.30 uur in Het Baken.

Vragen? Laat het ons weten op worldservantswoerden@gmail.com of bel Jeanet de Vink (423795).

 

Waar zien we jou deze week?