ZIN 21 mei: wat zijn redenen waarom jongeren geloven?

Op 21 mei is de volgende ZIN bijeenkomst met als thema “De jeugd van tegenwoordig”, wat zijn redenen waarom jongeren geloven? We horen maar al te vaak dat de jeugd van tegenwoordig de kerken verlaat. Waarom is dat? Geloven jongeren niet meer? Of toch wel? Jongeren vertellen ons om welke redenen zij juist wél geloven. Spreker Arend Voogt neemt ons verder mee in dit boeiende thema. Wat kan de kerk van jonge mensen leren? Wat willen en kunnen we als generaties onderling van elkaar leren. wat willen we aan de andere generatie doorgeven?

De bijeenkomst is mede georganiseerd door jongeren van de CJV. De muziek wordt verzorgd door het welbekende combo Joy. Graag nodigen wij jullie uit om er allemaal bij te zijn, zondag 21 mei vanaf half elf in de Opstandingskerk.

Graag tot dan!

2017-05-21-jeugd-van-tegenwoordig-poster-print

Waar zien we jou deze week?