Pinksterweekend 3 en 4 juni

Elk jaar gaan we met een grote groep jeudigen met hun ouders naar Harmelen om met elkaar het Pinksterweekend te vieren. Inmiddels staat de teller al weer op 75 aanmeldingen, dus dat beloofd weer een mooi spektakel te worden.

We hebben de beschikking over een grote binnenruimte, met aangrenzend een super grote buitenruimte voor sport, spel en vermaak. Het globale programma is als volgt. We starten op zaterdagmorgen met een kennismakingsspel, na de lunch is er een groot spel, daarna BBQ en kampvuur. Natuurlijk is er voldoende tijd en ruimte om elkaar te ontmoeten, want dat is misschien wel het hoofddoel van het weekend. Er kan geslapen worden in de boerderij, maar er is ook volop ruimte op onze camping voor je tent of caravan.  Het verblijf is in Harmelen, dus ook het eigen bed thuis is een mogelijkheid.

Zondag bezoeken we na het ontbijt een kerk, drinken we koffie en lunchen we met elkaar.

Het leukste is natuurlijk om het gehele weekend te komen, maar past dat niet, dan ben je natuurlijk ook welkom op alleen de zaterdag of de zondag.

Heb je je nog niet opgegeven, doe dit dan alsnog snel via erik@garritsen.net. Ook als je van plan bent om 1 dag te komen, dan vernemen we dit graag ivm de catering.  Vermeld bij de aanmelding:

– Met hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen je komt,

– Jullie namen,

– Of je met je eigen tent of caravan komt of dat je in de kampeerboerderij slaapt.

Dit all-inclusive weekend (eten, drinken en vermaak) wordt aangeboden voor € 25,= per volwassene en €15,00 per kind vanaf drie jaar. Kan je alleen op zaterdag of zondag komen, geen probleem, de kosten bedragen dan €15.00 per volwassene en €10 per kind (vanaf 3 jaar) voor de zaterdag en de helft (€7,50/ €5) voor de zondag.

Waar zien we jou deze week?