CJV update

Tijd voor een nieuwe update van de CJV! Terwijl veel van onze examenkandidaten gespannen wachten op de uitslag van hun examens zijn er de afgelopen tijd op de zondag avonden weer een aantal onderwerpen gepasseerd. Ondermeer een onderwerp van Hugo van der Ploeg over zorgen. Dit bracht een aantal discussiepunten voort, zoals: waarover maken wij ons zorgen in deze tijd? overheerst pessimisme of optimisme? en maken we nog wel tijd vrij om voor onze naasten te “zorgen”? Na het onderwerp is er natuurlijk weer tot laat geborreld aan de bar.

Een van de hoogtepunten van afgelopen weken was het GKS (groots karaoke spektakel). Onze Koos van Heusden kwam speciaal voor dit spektakel vanuit Duitsland naar Woerden gereisd en er werden zoveel nummer aanvragen gedaan dat deze niet eens allemaal op de avond gezongen konden worden. Kortom een zeer geslaagde avond!

We zijn erg dankbaar dat we weer een nieuw lid hebben mogen verwelkomen, Jullët de Kool. We hopen dat ze een gezellige tijd gaat hebben bij de CJV.

Inmiddels loopt het CJV-seizoen voor dit jaar alweer bijna ten einde, dat betekent dat binnenkort op onze ALV een nieuwe Vice-voorzitter (Momenteel nog Peter Verweij en Pepijn Griffioen), Algemeen adjunct (Momenteel nog Alinde Bergsma) en Secretaris (Momenteel nog Arjan Habben Jansen) gaan worden gekozen.

Gelukkig hebben we het leukste weekend van het jaar nog voor de boeg, het slotweekend! Op, voor de leden, nog onbekende locatie zal gekampeerd gaan worden. Daar zullen weer allerlei competitieve spellen gespeeld gaan worden door de cjv’ers en bovenal zal het tot in de late uren gezellig zijn.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de CJV? en ben je 16 jaar of ouder? Kom dan een keer langs in het arendsnest! Bijna elke zondag avond ben je welkom vanaf 20.00 voor koffie en thee waarna we beginnen met het onderwerp vanaf 20.30. Zeker weten dat er deze week een activiteit is? Kijk dan in de agenda op www.cjvwoerden.nl.

Peter Verweij
Vice-voorzitter

Waar zien we jou deze week?