Nacht Zonder Dak 2017

logo-nzd-20jaar

jeugdraadjongwoerden-logo-website

Voor wie?

Tieners die na de zomervakantie in groep 8 lagere school en klas 1,2,3 middelbare school zitten

Wanneer?

vrijdag 8 op zaterdag 9 september 2017

Waar?

Opstandingskerk, Wilhelminaweg 8 – Woerden

Overige informatie:

Alle Woerdense PKN-wijken organiseren samen een Nacht-Zonder-Dak. Dit betekend dat je de nacht kan doorbrengen in een eigengebouwde hut! Het is de bedoeling om sponsoren te vinden die geld aan stichting TEAR (TEgen ARmoede, de organisatie achter Nacht-Zonder-Dak) willen doneren, zodat mensen die in krottenwijken wonen een wat leefbaarder bestaan kunnen opbouwen.

We zijn bezig met een superleuk programma, voor de avond, buiten het bouwen van hutten en het daadwerkelijk overnachten in die hutten….

Zit jij na de zomervakantie in groep 8, of de eerste 3 klassen van de middelbare school en lijkt het je leuk om de nacht een keer in een eigengebouwd krot door te brengen en daarmee geld op te halen voor mensen die elke nacht zo moeten doorbrengen, meldt je dan nu aan via de website: http://www.nachtzonderdak.nl/woerden

Groeten,

Patrick van der Veen, Betsie van Donkersgoed, Laurens Smits en Michel Koekkoek

Waar zien we jou deze week?