TIENERKERK 2 juli – Laatste van het seizoen

Beste Tieners,

Zondag 2 juli staat alweer de laatste Tienerkerk van dit seizoen op de agenda! Ik denk dat we mogen terugkijken op een goed seizoen, met veel goede gesprekken, en een goede relatie binnen de groep. Voor deze tienerkerkviering, mogen ook de tieners van groep 8 een keer komen kijken en beleven wat de tienerkerk is. Zij zijn vast heel benieuwd wat het volgende seizoen voor hen in petto heeft. Helaas kunnen niet alle groep 8-ers aanwezig zijn, omdat zij op deze zondag afscheid zullen nemen van de NKD, wij wensen jullie dan ook een heel goede dienst toe! We starten 3 september weer met het nieuwe Tienerkerkseizoen en hopen van harte dat je dan wel van de partij kunt zijn!

Deze keer zal het thema zij:

EIGENLIEFDE – I LOVE MYSELF!

Een thema dat in de wereld van de tiener niet zo vanzelfsprekend is. Je moet jezelf (her)ontdekken en je wordt ineens geconfronteerd met allerlei problemen, waar je als kind niet eens bij nadacht, of van het bestaan nog niet eens wist. Om dan jezelf te kunnen accepteren, met alle verwachtingen die er worden opgelegd door anderen en misschien ook wel door jezelf, om dan te kunnen zeggen ik hou van mezelf, dat is best moeilijk.

Nieuwsgierig geworden? We zien je graag op zondag 2 juli, om 9:30 uur in “het Arendsnest”. We hopen uiteraard weer dat jullie in groten getale aanwezig zullen zijn. Om 9:15 uur zijn de deuren open.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl . Dus mocht je de uitnodigingen via mail ontvangen, meldt je dan aan via deze site.

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

Tot zondag allemaal!

Wendy, Ronald en Patrick

Waar zien we jou deze week?