CJV update

In de afgelopen paar weken is er weer veel gebeurd bij de CJV, dat betekent dat het hoog tijd is voor een goede update! Zo hebben we het laatste onderwerp gehad met een speciaal tintje. Zijn er nieuwe bestuursleden gekozen op onze Algemene Leden Vergadering (ALV) en is het slotweekend geweest. Naast al deze super activiteiten van de afgelopen weken staat er nog één leuke activiteit op ons te wachten: de strandwandeling!

Bij het laatste onderwerp ging het meer om gezelligheid en daarom was het thema van deze avond: de Lama’s! Maar dan niet zomaar de Lama’s zoals bekend van tv, nee, bij de CJV was er een Bijbels tintje aan gegeven. Dit zorgde voor geniale grappen en een superleuke avond! Zo hebben we onder andere te horen gekregen wat vergetenmuitspraken uit de Bijbel zijn en zoveel mogelijk manieren om op bezoek te gaan bij Jona.

Op zondag 18 juni was de ALV, waarbij ook het nieuwe bestuur werd gekozen. Met trots kunnen we mededelen dat het nieuwe bestuur helemaal compleet is! Zo kunnen volgend seizoen ook CJV-updates geschreven worden door: Thomas Kemp (Vice-voorzitter), Ruth van der Klaauw (Secretaris) en Marieke van Houwelingen (Algemeen adjunct). Namens het nog huidige bestuur wensen wij deze nieuwe bestuursleden veel succes bij het uitvoeren van hun functie! Afgelopen weekend was het slotweekend van de CJV op een camping in Haastrecht met als thema ‘De Toppers!’. Ondanks het slechtere weer was de sfeer niet verwatert. Na een fietstocht aan de hand van foto’s waren we op de geheime locatie aangekomen. Vervolgens hebben we met veel moeite onze geweldige duct tape tenten weten op te zetten. Nadat het donker was gingen we het eerste spel doen aan het water. Aan de hand van Norse licht codes moesten we in groepjes het raadsel ontcijferen. Dit kostte nog enige inspanning, maar was wel een groot succes! Op de zaterdag begon de ochtend lekker sportief met beachvolleybal en koppelvoetbal. Waarna we in de middag Gouda in zijn gegaan waar we een gaaf fotospel gedaan hebben en een ruilspel waarbij we een appel moesten zien te ruilen voor een hogere waarde. In de avond was de ontgroening van het nieuwe bestuur met daarna ouderwets gezellig bijpraten/zingen rondom een kampvuurtje! Op de zondagochtend hebben we nog een onderwerp behandeld over toppers uit de Bijbel, waarna we vervolgens de tenten gingen inpakken. Na nog een mooie fietstocht waren we moe en helemaal voldaan weer aangekomen bij het Arendsnest!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de CJV? En ben je 16 jaar of ouder? Kom dan op 9 september naar onze STARTBBQ! Vanaf 18.00 uur zal er vlees op de BBQ liggen en kun jij gezellig met al onze CJV’ers kletsen. Op 10 september zal het eerste onderwerp van het nieuwe CJV-seizoen plaatsvinden om 20.00 uur in de Opstandingskerk. Meld je aan voor de BBQ via het contactformulier op de vernieuwde website: www.cjvwoerden.nl.

Arjan Habben Jansen
Secretaris

slotweekend-cjv

Waar zien we jou deze week?