CJV-update

De laatste actviteit is alweer even geleden. Op 2 juli zijn we namelijk met z’n allen naar Kijkduin afgereisd voor een strandwandeling. Na deze wandeling en een potje beachvolleybal hebben we onder het genot van een drankje (en later nog van een hapje bij McDonald’s) op een gezellige manier het afgelopen seizoen af mogen sluiten.

Deze strandwandeling is dus alweer een tijdje terug, maar als bestuur zijn wij al druk in de weer met het regelen voor het nieuwe seizoen. Het eerste onderwerp van het nieuwe seizoen zal worden gehouden op zondag 10 september. Op zo’n avond regelt één van onze leden een onderwerp waarover we met elkaar in gesprek zullen gaan. Deze onderwerpen gaan vaak over het geloof en/of over de maatschappij. Meestal wordt er dan een praatpapier gemaakt met Bijbelteksten en vragen, maar iemand kan er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een toepasselijke film met een duidelijke boodschap te laten zien.

Maar voor we weer echt van start gaan zullen we dit jaar vanwege het succes van de vorige editie opnieuw beginnen met een start-BBQ. Dit is een gezellige manier om het nieuwe seizoen te beginnen en kennis te maken met CJV. Ben je zestien jaar of ouder? Dan ben je bij deze van harte uitgenodigd voor de start-BBQ op zaterdag 9 september. Deze zal worden gehouden op het plein van de Opstandingskerk en vanaf 18:00 zullen de eerste vleesjes op de BBQ liggen. De kosten zullen per persoon €3,- zijn, zodat we genoeg hapjes en drankjes voor iedereen kunnen verzorgen.

Kom je ook? Geef je dan voor 1 september op bij onze voorzitter Thijs Wester (06 58 98 90 23). Dan zorgen wij ervoor dat er genoeg vlees is. Neem vooral je vrienden en vriendinnen mee, zodat we er met z’n allen een nog gezelligere avond van maken. Wij hebben er in ieder geval weer veel zin in en hopen jou 9 september ook te zien! Hopelijk tot gauw!

Groetjes,

Inez de Korte
Penningmeester(es)

Waar zien we jou deze week?