Geloof en Opvoeding: activiteiten in de maand september

Het is jullie vast opgevallen, die banners met de tekst “de scholen zijn weer begonnen”. Dat geldt niet alleen voor de scholen. Ook de activiteiten in en rond de kerken worden na de vakantieperiode weer volle bak opgepakt. Zie hieronder voor diverse activiteiten voor de jeugd, maar ook de volwassenen zijn zeer zeker van harte uitgenodigd actief of passief aanwezig te zijn in het klimbos op 16 september, voor details lees snel verder.

VANAF 3 SEPTEMBER TIENERBANK IN DE MARANATHAKERK

Na een kleine try-out voor de zomervakantie, gaan we door met de tienerbank. Zoals door de jullie (tieners) tijdens de muffinsessie verzocht, zijn de kussentjes voor op de harde banken geregeld. Vanaf komende zondag 3 september zijn er een paar banken speciaal voor jullie (in principe voor tieners vanaf de brugklas) gereserveerd, dit zal bij elke dienst van West en Noord in de Maranathakerk zo zijn.  

NACHT ZONDER DAK – WOERDEN- 8 OP 9 SEPTEMBER

Altijd al een hut willen bouwen en er minimaal een nachtje in willen slapen, al hoewel slapen…. Dit kan op 8 september. Kijk voor meer info of www.nachtzonderdak.nl/woerden.

MUFFINSESSIE 10 SEPTEMBER IN DE MARANATHAKERK

Wegens succes verlengd!! Tot de zomervakantie 2018, mogen jullie er vanuit gaan dat we minimaal 3 muffinsessies gaan organiseren. Te beginnen met 10 september, gevolgd door 17 december. Voor degene die de muffinsessie nog niet kennen, dit is een speciale bijeenkomst voor tieners in de kapel van de Maranathakerk, welke begint om 9.30uur en parallel aan de gewone kerkdienst loopt. Met elkaar actief bezig zijn over zaken die jullie boeien, zonder preek maar met muffins en drinken.

We rekenen op jullie komst, maak elkaar enthousiast zodat we weer een volle zaal hebben. Wij zorgen voor muffins en drinken!! Oh ja, er zal dan geen tienerbank zijn.

KLIMBOS 16 SEPTEMBER

Een leuke sportieve activiteit voor jong en oud. Voor de maand september is het inmiddels een traditie om met elkaar iets sportiefs te doen. Dit keer geen mountainbiken, maar klimmen in het klimbos Gooi Eemland te Lage Vuursche. Bij goed weer willen we na afloop een bring-your-own buffet bij of in de buurt van het klimbos houden.

De vertrektijd zal rond het middag uur liggen, meer info hierover volgt via Erwin Meijer aan degene die zich opgegeven hebben, hetzelfde geldt voor het bring-your-own buffet.

Opgeven kan bij Erwin via meijere@casema.nl, graag gelijk vermelden met hoeveel kinderen incl leeftijd en volwassenen je denkt deel te nemen en of je eigen vervoer hebt.

TIENERKAMP 30 SEPTEMBER

Zit je in de 2e klas van de middelbare school of ben je max. 16 jaar, dan zit je goed. Voor jou wordt er eind september een gaaf weekend georganiseerd.  Zie voor meer info de deze link.

Oh ja, in oktober beginnen we weer met de kringen vanuit de geloof en opvoeding, info hierover volgt tzt.

Waar zien we jou deze week?