ZIN Woerden: hoe open ben jij over je geloof?

Op 17 september is het zover: ZIN Woerden gaat dit seizoen weer van start.

Dit seizoen is in De Maranathakerk. Zoals gebruikelijk starten we om 10:30 uur. Het thema is: hoe open ben jij over je geloof? We laten op verschillende manieren zien wie we zijn: via whatsapp en snapchat aan vrienden, via andere social media aan andere bekenden. Maar ook in real life. De één is heel open over zichzelf en de ander niet. Hoe ver kan je online gaan in het laten zien wie je bent? En hoe zit dat dan met geloven: laat je dat juist wel of niet online zien? Hans Berkheij zal over dit thema spreken. X-alt band zal de muziek verzorgen.

Het belooft een afwisselende dienst te worden. Voor wie? We organiseren het voor alle tieners en jongeren. En iedereen (kinderen, volwassenen, ouderen) zijn welkom. Zo hopen we samen met elkaar een mooie en inspirerende dienst te beleven. Van harte welkom!

2017-09-17-open-huis-versie-2-poster-kleine-versie

 

Waar zien we jou deze week?