Start Kids- & Junior-Rock Seizoen 2017-2018

Vrijdag 22 september 2017 beginnen de Kids- & Junior-Rock weer.

Voor wie: Kinderen uit groep 3 tm 7 van de basisschool

Logo KidsRockKids Rock, groep 3tm 5, is een supergezellige club waar je samen met je vrienden veel lol kunt beleven. We doen spellen, luisteren naar een Bijbelverhaal, doen een speurtocht of we gaan knutselen. Elke keer is het weer een verrassing die je niet wilt missen! LET OP alleen in de Maranathakerk.

 

Logo JuniorrockJunior Rock, groep 6 en 7,  is een stoere club waar jij samen met je vrienden welkom bent. Er is tijd om met elkaar te kletsen, uitdagende spellen te spelen en meer te ontdekken over de Bijbel. Junior Rock is nooit saai, want het is elke keer weer een verrassing wat jullie gaan doen! Zowel in Het Baken als in de Maranthakerk

Waar en wanneer: 1 x per twee weken op vrijdagavond in Het Baken van 19:00 – 20:15 uur; of op vrijdagavond in de Maranathakerk van 7 over 7 tot 9 voor half 9.

Contactpersoon: Wandelien Straver | 06-42052017 | e-mail: Wandelien

 

Waar zien we jou deze week?